Restauracions

Restauració d'un automòbil clàssic a AutoTaller Alcalá

Des d'aquestes línies volem transmetre-li la passió que significa per a nosaltres restaurar un automòbil clàssic.
Els vehicles d'altres èpoques avui dia es consideren objectes de col·lecció, antiguitats de ple dret, que són tan col·leccionables com el quadre d'un pintor ja desaparegut o un aparador del Segle XIX, i tenen un valor econòmic en alça.
Però d'altra banda, són objectes que pertanyen a l'àmbit emocional del seu propietari, ja sigui perquè és un cotxe que desitjava tenir en la seva joventut, o perquè aquesta unitat va pertànyer a un ser estimat, la qual cosa els converteix  en objectes d'un valor incalculable.
Sigui el que sigui el motiu que li animi a restaurar el seu cotxe clàssic, en el nostre taller compartim la passió pel seu automòbil, i posem a la seva disposició el nostre servei de qualitat i experiència.

Com s'ha de restaurar un cotxe clàssic:

La clau per a una restauració de qualitat, a part d'una mà d'obra qualificada i unes instal·lacions modernes, consisteix a saber apreciar l'originalitat de l'automòbil conservant el major nombre de peces originals en el vehicle en la seva restauració. Per a això, s'han de conèixer al detall els processos i materials de fabricació de l'època per restaurar cada element a l'estat en el qual va sortir de fàbrica.
L'originalitat va més enllà de l'aspecte exterior, i en el nostre taller ens esforcem per que cada detall correspongui al que ha de portar el model. Una restauració de qualitat no ha d'errar en el tipus de rebló, cable, brida o maniguet.
El nostre compromís amb l'originalitat exigeix un treball de documentació exaustiu, i sobretot un amor pel treball que estem fent.
La qualitat a AutoTaller Alcalá és la recompensa al treball ben fet.

Restauracions Alcala.cat

Datsun 240Z en procés

Porsche 911 Turbo en procés

Porsce 911 T en procés

Renault 4L Raid

Mini Morris 1000E any 1970

Fabricació F1 Escala 1/2.5

Maqueta 1/5 Mercedes Benz

SEAT 131 ANY 1976

ALFA ROMEO GTV 2.0 VELOCE

Motor Fita

VESPA 1960

CITROËN MEHARI

FIAT 1100 - 1962