Venda de vehicles

Desde 1985 a AUTO TALLER ALCALA SL. ens dediquem a tenir a punt el teu vehicle. Per aquest motiu no hem parat de créixer tant en metres quadrats com en Serveis. Fem el manteniment i reparació integral del teu vehicle, mecànica, planxa i pintura, també disposem d'un servei d'autorentat, on donem l'acabat final del vehicle.

Ara incorporem la secció de compra i venda, per tal d'oferir un vehicle amb completa garantia, totes les marques (Peugeot, Renault, Nissan, Citröen, KIA, Toyota, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes... ). D'aquesta manera completem la nostra oferta integral, venda, manteniment i reparació del vehicle, a més us oferim sense cap compromís un pressupost per a l'assegurança del vehicle i si ho necessita, li busquem el millor finançament.

En nostre model de negoci sempre hem tingut en compte la nostra preocupació per el medi ambient, quan el teu vehicle vell, ja ha donat tot el que tenia de donar, et tramitem la baixa i ens encarreguem del seu desballestament sense cap cost afegit.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Per a més informació info@alcala.cat

Remolc Magnum - A partir de

Remolc modular indicat per al transport de motos, quads i bicicletes. Ens adaptem a les seves necessitats. Doneu-nos informació de la seva necessitat i trobarem una ...

Vanette Clàssica

NISSAN VANETTE IMPECABLE I REVISADA A LES NOSTRES ...

MERCEDES 220

MERCEDES 220 CLÀSSIC, RESTAURAT. EN PERFECTE ESTAT TANT DE CARROCERIA COM DE ...